Zakelijke dienstverlening

Biedt kennis, expertise en ervaring aan

Als zakelijk dienstverlener biedt u uw klanten kennis, expertise en ervaring aan voor terreinen die buiten hun eigen core business vallen. Die afhankelijkheid brengt voor u grote verantwoordelijkheden met zich mee, omdat uw klant continue moet kunnen vertrouwen op uw dienstverlening. Over kwaliteitsbehoud en service hebt u ongetwijfeld goede afspraken gemaakt, ook intern.

Gaan uw offertes, contracten en e-mailberichten keurig in huisstijl en in de juiste versie de deur uit of kan dat beter en efficiënter? Borgt u de kennis en ervaring van uw medewerkers? Hebt u het complete dossier direct bij de hand als een klant belt?

DigiOffice biedt u op alle vlakken handvatten. Zoals bijvoorbeeld controle op de informatie- en documentstromen tussen collega’s en met externen. U moet dan denken aan zaken als versiebeheer, dossieropbouw, e-mailarchivering en document lifecycle (document management). Maar ook aan herkenbaarheid in e-mailverkeer, correspondentie en presentaties via geïntegreerde huisstijl-automatisering in Outlook, Word, PowerPoint en Excel (DigiOffice Document-creatie). Daarnaast bestaat de optie om klantgegevens mobiel beschikbaar te hebben op tablet of smarthpone (Mobile CRM). Werkstromen en extranet-portalen helpen u om interne en externe processen te stroomlijnen en gecontroleerd te laten verlopen.

 

Home

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement