SharePoint specialist

Voor het ontwikkelen en inrichten van projectsites

en samenwerkportalen, intranet en opleidingen

Wij hebben SharePoint specialisten voor u beschikbaar. Zij adviseren en ondersteunen uw organisatie op allerlei vlakken bij de ontwikkeling, de inrichting, de beveiliging en het beheer van een SharePoint omgeving en al haar uitgebreide en onbegrensde mogelijkheden.

 

U kunt onze specialisten bijvoorbeeld inzetten voor het ontwikkelen en inrichten van projectsites en samenwerkportalen, intranet en voor het verzorgen van opleidingen in beheer. Daarnaast kunnen ze een QuickStart voor u uitvoeren voor een nieuwe omgeving, om de bestaande te optimaliseren of uit te breiden.

 

Project- en samenwerkportaal

Samenwerk- of projectportalen in SharePoint kennen opties als het up- en downloaden van documenten, teamsites, discussiegroepen, microblogging, Twitter et cetera. De SharePoint specialist stelt deze per portaal voor u in. De meerwaarde van de combinatie met DigiOffice zit o.a. in de secure beveiliging en in het versiebeheer op documenten.

 

Intranet ontwikkeling

Voor de ontwikkeling en implementatie van een succesvol intranet kunt u onze SharePoint specialisten ook inschakelen. Naast functionaliteit en vormgeving zorgen zij met eigen ontwikkelde features voor een efficiënte inrichting en wordt informatie gecontroleerd beschikbaar gesteld.  Lees meer

 

Opleidingen SharePoint Beheer

Onze eigen SharePoint specialist/Microsoft Certified Trainer verzorgt opleidingen in SharePoint beheer voor IT-beheerders en -managers. Tijdens de opleiding komen onderwerpen aan bod als SharePoint servers, sites en bibliotheken, de configuratie, content management, bedrijfszekerheid en aanpassingen maken in SharePoint.

 

Analyse en advies

Staat u voor de beslissing om SharePoint in te zetten of kunt u advies en ondersteuning gebruiken bij uw huidige inrichting? Onze SharePoint specialisten helpen u in het QuickStart programma om in korte tijd een toegepaste bedrijfsanalyse te maken en antwoord te geven op vragen. Op basis daarvan maakt hij samen met u een strategische planning met duidelijk geformuleerde doelstellingen binnen een afgebakend traject.

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten, laat dan hier uw gegevens achter. Wij helpen u graag.

 

Home

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement