User-agent: * Disallow: /admin/ Sitemap: http://www.digioffice.nl/sitemap.xml

 

 

Home

Informatie

Blog

Relatiebeheer

Actuele en complete gegevens

van al uw relaties en prospects

Snel en gemakkelijk toegang hebben tot de juiste gegevens is een voor-waarde om efficiënt te kunnen werken. Met DigiOffice CRM beschikt u altijd over de meest juiste en complete gegevens van al uw contacten en relaties, waardoor uw bedrijfsprocessen optimaal kunnen verlopen.

 

Relatiegegevens beheren

In DigiOffice CRM kunt u al uw klantgegevens vastleggen zoals adres, telefoon, fax, e-mail, contactpersonen en relatiekenmerken. Ook kunnen contactpersonen en relaties gekoppeld worden met hun sociale netwerksites, zoals LinkedIn. Indien gewenst kunt u relaties aan elkaar verbinden. Op deze wijze kunt u een hiërarchie aanbrengen en moeder- en dochterrelaties tussen verschillende firma’s aanduiden. Per relatie vindt u een overzicht van de hiërarchie tussen de verschillende relaties.

 

Eenvoudig onderhoud

Een koppeling met het postcodeboek maakt onderhoud van het klantbestand gemakkelijk. Bij invoer van een huisnummer en postcode zoekt DigiOffice CRM automatisch de straat- en plaatsnaam op en vice versa. Het CRM kan volledig ingevoerde adressen direct controleren op eventuele onjuistheden in de combinatie postcode, adres en plaats. Ook beschikt DigiOffice CRM over een ontdubbelfunctie. Wanneer u een relatie in de database invoert die al in het CRM geregistreerd staat, krijgt u hier een melding van. Op deze manier worden misverstanden voorkomen en beschikt u altijd over de juiste gegevens.

 

Zoeken en vinden

DigiOffice CRM beschikt over een geavanceerde zoekfunctie, waarmee u gemakkelijk door uw klantbestand kunt zoeken naar personen en relaties. In het selectiescherm 'Relaties' filtert u op standaardcriteria zoals naam, land, postcode, functie, status of interne/externe relatie. Maar ook op één of meerdere door uzelf aangemaakte kenmerken is uw relatie te vinden of een selectiebestand aan te maken.

 

Alle correspondentie per relatie

DigiOffice registreert alle relevante inkomende en uitgaande documenten zoals e-mail, brieven, pdf-bestanden en meer en koppelt dit aan de gewenste relatie. Dit betekent dat per klant alle documentatie waaronder offertes, contracten en e-mailverkeer weer te geven is. Omdat alle bestanden op een

centrale plek worden opgeslagen, beschikt u altijd over de meest actuele informatie. Hierdoor is per klantrelatie eenvoudig inzichtelijk welke afspraken er zijn gemaakt.

 

Beheer van servicecontracten

In DigiOffice CRM kunt u alle servicecontracten, schriftelijke afspraken, termijnen, herinneringen en beoordelingen van uw klanten beheren. De documenten worden geregistreerd en gekoppeld aan uw klantrelaties en contactpersonen. Tijdens de registratie van een document kunt u met specifieke tijdsintervallen aangeven wanneer een contract afloopt of moet worden herzien. Vervolgens ontvangt u of een collega hier een melding van. Dankzij deze routering, ook wel werkstroom genoemd, behoort stilzwijgende verlenging van contracten tot de verleden tijd.

 

Vastleggen van contactmomenten

In DigiOffice kunt u afspraken en contactmomenten vastleggen door een actie aan te maken. Deze actie kunt u automatisch als item laten plaatsen in uw agenda in Outlook. Vervolgens ontvangt u een melding wanneer u een afspraak heeft met een klant. Elke actie kan gekoppeld worden aan een relatie, persoon of project. Op deze manier beschikt u met DigiOffice CRM altijd over een overzicht van alle contactmomenten die met uw klant zijn geweest en welke nog moeten plaatsvinden.

 

Mailingen opstellen

Wanneer u een mailing wilt opstellen voor een bepaalde doelgroep, kunt u in DigiOffice CRM aparte correspondentiegroepen aanmaken. Op basis van meta data en toegekende kenmerken stelt u uitgebreide selecties samen. Dit kan zowel op document- als relatieniveau. Allerhande zoekcriteria staan ter beschikking en gevonden resultaten zijn direct in te zien of te exporteren naar Word, Excel of Outlook. Op deze manier kunt u tijdens een campagne zeer doelgroepgericht naar uw klanten communiceren.

 

Beheer van telemarketingactiviteiten

Daarnaast kunt u uw telemarketingactiviteiten vastleggen door hier in DigiOffice CRM acties van te maken. De activiteiten worden zo automatisch in uw Outlook agenda geplaatst. Zo is precies per klant te zien welke afspraken u heeft staan en welke afspraken al hebben plaatsgevonden.

Alle informatie in één systeem.

Ontdek de DigiOffice mogelijkheden voor uw organisatie

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep  | Disclaimer