User-agent: * Disallow: /admin/ Sitemap: http://www.digioffice.nl/sitemap.xml

 

 

Home

Informatie

Blog

ProjectPortaal

Projectinformatie overal en altijd veilig delen en beheren

Efficiënt werken

Eenvoudig en veilig samenwerken

aan uiteenlopende projecten,

binnen en buiten de organisatie.

Tijdbesparend

Verspil geen uren meer aan zoeken en vinden.

Snelle toegang tot projectinformatie en

-documenten levert u dagelijks veel tijdwinst op.

Altijd up-to-date

Via het projectportaal overal en altijd

 uw projectdocumenten en –informatie

up-to-date beschikbaar.

Met ProjectPortaal stelt u documenten en informatie gecontroleerd beschikbaar. Projectteamleden ontvangen meldingen van wijzigingen in het projectportaal die voor hen belangrijk zijn. Ieder teamlid kan overal en altijd stukken indienen, opmerkingen plaatsen, ondersteunende documentatie up- en downloaden en informatie delen.

Efficiënt samenwerken aan projecten binnen en buiten de organisatie

Projectinformatie overal en altijd veilig delen en beheren

ProjectPortaal

Bij projecten is samenwerken met collega’s en mensen van buiten de eigen organisatie steeds belangrijker. Hoge tijdsdruk is vaak een bepalende factor. Oplossingen en antwoorden moet u snel beschikbaar hebben. Projectportalen zijn daarom onmisbaar geworden. De vraag is welke functionaliteiten u in een projectportaal nodig hebt. Wilt u alleen documenten delen of wilt u ook andere informatie uitwisselen?

 

U hebt met DigiOffice de keuze uit drie verschillende vormen van ProjectPortaal: DigiOffice Extranet, SharePoint of een combinatie van DigiOffice Extranet & SharePoint. Welk soort portaal het beste bij uw situatie en specifieke project past, is in overleg met onze SharePointspecialisten goed te bepalen.

 

DigiOffice Extranet

DigiOffice Extranet geeft u en uw projectteamleden toegang tot documenten en informatie. De beveiliging ervan is op basis van functies en rollen door DigiOffice vastgelegd. In het projectportaal up- en downloadt u documenten en handelt u werkstroomtaken af zoals het goedkeuren, kennis nemen en bewerken van documenten. Ook bestaat de optie om relaties zelf hun CRM-gegevens (NAW, certificaten en contactpersonen) te laten beheren.

SharePoint

Met een projectportaal op SharePoint beschikt u over SharePoint-opties als teamsites, vergaderruimtes, planning, het up- en downloaden van documenten, discussiegroepen, actielijsten, projectissues, projectplanning, projectformulieren, hyperlinks naar extra informatie, FAQ’s et cetera. Deze opties zijn per portaal in te stellen. Ook heeft u diverse mogelijkheden om externen toegang te geven tot het portaal. Verdere aanpassingen en het beheer van de SharePoint projectportaalsites doet u zelf, maar u kunt hiervoor ook een beroep doen op een van onze SharePointspecialisten.

 

DigiOffice kan de SharePoint projectportaalsites automatisch voor u creëren op basis van vastgestelde templates. DigiOffice slaat documenten op deze portalen automatisch voor u op. Vanuit SharePoint kunt u documenten ook direct in DigiOffice registreren.

 

DigiOffice & SharePoint

De combinatie van DigiOffice Extranet & SharePoint in een projectportaal betekent voor u toegang tot alle gewenste mogelijkheden van beide applicaties. Uiteraard kunt u eerst besluiten om met DigiOffice Extranet te beginnen en deze in een later stadium in SharePoint te integreren.

 

Voordelen ProjectPortaal

• Overal toegang tot actuele projectgegevens.

• Op ieder gewenst moment mutaties doen.

• Gecontroleerde toegang tot documenten en informatie.

• Automatische melding bij wijzigingen.

• Logging (vastlegging) van downloads.

 

 

Klanten die op ons vertrouwen:

Alle informatie in één systeem.

Ontdek de DigiOffice mogelijkheden voor uw organisatie

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep  | Disclaimer