Overheid

Grote verantwoordelijkheid naar de samenleving

Onderzoeken, begrotingen, vergaderingen, rapportages, jaarverslagen, publieksvoorlichting: allerlei zaken waar u in uw overheidsinstelling dagelijks mee te maken hebt bij het maken en handhaven van beleid. Dit brengt grote verantwoordelijkheden naar de samenleving met zich mee. Daarom zet u voor die verschillende taken allerlei middelen en procedures in die de uitvoering moeten ondersteunen. Besteedt u diezelfde zorg ook aan alle document- en informatiestromen tussen collega’s, naar burgers, organisaties en instanties? Hebt u actueel, centraal maar goed beveiligd overzicht van alle dossiers, contracten en verplichtingen? Of kan het beter en efficiënter?

 

DigiOffice biedt u handvatten voor deze processen. U moet dan denken aan zaken als versiebeheer, dossieropbouw, e-mailarchivering, digitaal archief en

document lifecycle (document management). Ook faciliteert DigiOffice het proces om documentatie zoals kwaliteitsdocumenten, werkinstructies, handleidingen, procedures en protocollen up to date te hebben (Kwaliteitsdocumenten). Processen zoals het verwerken van mutaties, post, facturen, contracten, kwaliteitsdocumenten en publicaties kunt u met DigiOffice digitaliseren in werkstromen. Daarnaast bestaat de optie om vanuit DigiOffice contactgegevens beschikbaar te hebben op een tablet (Mobile CRM). Via geïntegreerde huisstijlautomatisering in Outlook, Word, PowerPoint en Excel (DigiOffice Documentcreatie) kunnen u en uw collega’s de bedrijfsidentiteit uniform – vanaf elke locatie - in e-mailverkeer, correspondentie en presentaties uitdragen.

 

Home

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement