Onderwijs

Informatieoverdracht tussen collega’s,

naar leerlingen, ouders en instanties

Veranderende lesmethodes, bijscholing, informatieavonden, vergaderingen, roosterplanning et cetera: in uw onderwijsinstelling moet u veel processen managen om collega’s en leerlingen een kwalitatief goede werk- en leeromgeving te bieden. U zet allerlei middelen in om alle financiële, personele en administratieve taken onder controle te hebben. Lukt dat ook met de informatieoverdracht en de documentstromen tussen collega’s, naar leerlingen, ouders en instanties? Hebt u actueel en centraal overzicht van alle dossiers, contracten en verplichtingen? Of kan het beter en efficiënter?

 

DigiOffice biedt oplossingen om uw onderwijzend personeel te ondersteunen en uw facilitaire processen gestroomlijnder te laten verlopen. U kunt dan denken

aan zaken als e-mailarchivering, postverwerking, een digitaal archief, versiebeheer, dossieropbouw en document lifecycle (document management). Maar ook aan eenduidigheid – vanaf elke locatie - in e-mailverkeer, correspondentie en presentaties via geïntegreerde huisstijlautomatisering in Outlook, Word, PowerPoint en Excel (DigiOffice Documentcreatie). Daarnaast kunt u vanuit DigiOffice contactgegevens beschikbaar hebben op een tablet (Mobile CRM). Werkstromen, extranetportalen en koppelingen met overige applicaties helpen u om interne en externe processen gecontroleerd te laten verlopen. Ook heeft DigiOffice uitstekende opties om uw kwaliteitssysteem te ondersteunen. Dit helpt u bij de dagelijkse werkzaamheden voor kwaliteitszorg in uw onderwijsinstelling en bij een audit.

 

Home

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement