Klankbordgroep

Leidraad bij de ontwikkeling

van nieuwe functionaliteit

Onze innovatiekracht putten we uit meerdere bronnen. Allereerst vormen de behoeften van gebruikers, die met vraagstellingen en behoeften bij ons komen, een belangrijke leidraad bij de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit en het doorvoeren van verbeteringen in de software. De ervaringen die consultants, salesmedewerkers en ontwikkelaars bij relaties, in klankbordgroepen en bij potentiële klanten opdoen, dragen daar dagelijks aan bij.

 

Daarnaast is er de interne diversiteit aan kennisgebieden. De passie van medewerkers om de allernieuwste mogelijkheden te onderzoeken en te vertalen naar bestaande en nieuwe oplossingen werkt zeer inspirerend. Binnen IDB Groep en daarbuiten.

Ook innoveren we onze software op basis van maatschappelijke, technologische en marktontwikkelingen. Wij dragen onze visie op bepaalde ontwikkelingen daarom actief uit. Daardoor kunnen nieuwe initiatieven ontstaan die we samen met onze relaties verder uitdenken en ontwikkelen. Via meerdere kanalen leggen we zeer prille ontwikkelingen voor aan onze klanten voor een eerste reactie.

 

Iedere product update – ook wel release genoemd - vormt een afspiegeling van uitgewerkte wensen, ideeën en oplossingen voor problemen. DigiOffice brengt meerdere updates per jaar uit. U vindt de meest recente product updates hier terug.

 

Home

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement