Extranet

Documenten toegankelijk maken

voor externe partijen

U kunt met DigiOffice Extranet documenten binnen DigiOffice toegankelijk maken voor externe partijen. Al naar gelang hun rechten mogen zij een PDF-versie of een origineel bronbestand up- of downloaden. Voor toepassingen kunt u dan denken aan bijvoorbeeld het controleren van relatiegegevens voor uw CRM, maar ook aan goedkeuringstrajecten of het leveren van een bijdrage aan de inhoud van documenten. Extranetdocumenten biedt u aan via klant- en projectportalen.

 

Extranet en CRM

U kunt de zorg voor uw CRM deels bij uw relaties leggen door hen bijvoorbeeld jaarlijks via het extranet (in een klantportaal) mutaties in de relatiegegevens en contactpersonen door te laten geven. Ditzelfde kunt u ook doen met het uploaden van certificaten. Dit beperkt de kans op fouten, levert u een actueel relatiebestand op en bespaart tijd en kosten van uw eigen medewerkers.

 

Extranet en werkstromen

Werkstromen zorgen er in DigiOffice voor dat u bepaalde bedrijfsprocessen automatisch laat verlopen. U kent daarbij digitaal taken toe aan collega’s, maar ook aan externe partijen. Voor die laatste groep kan dat via het extranet

in een project- of klantportaal. Grote voordeel hiervan is dat u documenten niet meer hoeft te versturen. Eenmaal beschikbaar via het extranet kan uw extern betrokkene zijn taak in het proces uitvoeren waarna de werkstroom intern weer verder gaat.

 

Extranet en Documenten

Documenten gecontroleerd via het extranet beschikbaar stellen, levert u een aantal voordelen op ten opzichte van fysieke verspreiding of via e-mail. Zo heeft uw ontvanger overal toegang tot zijn documenten. Ook kan hij via de preview in PDF snel kennis nemen van de inhoud zonder over de betreffende applicatie te hoeven beschikken of deze te openen.

 

Beveiliging

U bepaalt in DigiOffice zelf aan welke voorwaarden een document moet voldoen voordat deze op het extranet aangeboden mag worden. Ook aan wie en met welke rechten is vastgelegd en wordt automatisch uitgevoerd. Dat kan per document wisselen van alleen lezen, toevoegen, wijzigen tot verwijderen.

 

Home

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement