Professioneel

Vanuit applicaties al uw correspondentie

automatisch voorzien van een

herkenbare bedrijfsidentiteit.

professioneel en efficient documentbeheer

DocumentGenerator

Centrale creatie en beheer van  ERP-documenten in huisstijl

Tijdbesparend

Alle documentatie op een centrale plek

- in het document management - raadplegen,

automatische opbouw van complete dossiers.

Efficiënt werken

Opgestelde offertes, orderbevestigingen en facturen vanuit het ERP-pakket automatisch in de juiste huisstijl opmaken, opslaan en verzenden..

DocumentGenerator is een optionele module in DigiOffice waarmee u vanuit andere applicaties geautomatiseerd documenten en e-mailberichten in huisstijl aanmaakt.

Zo worden offertes, orderbevestigingen en facturen die u opstelt in het ERP-pakket automatisch in de juiste huisstijl opgemaakt, opgeslagen en verzonden.

Vanuit applicatie automatisch huisstijl

in Word-document, PDF of e-mail

Centrale creatie en beheer van

ERP-documenten in huisstijl

efficient werken mer DigiOffice document management
Veel tijdbesparing met DigiOffice dms systeem
Vanuit applicatie automatisch huisstijl in Word-document, PDF of e-mail mer DigiOffice dms DocumentGenerator

Anton Pijnappels

Consultant

DocumentGenerator

Op één plek uw ERP-documenten in huisstijl creëren en centraal beheren?

De DocumentGenerator in DigiOffice is een optionele module die u in staat stelt om vanuit andere applicaties, zoals bijvoorbeeld een ERP, geautomatiseerd documenten en e-mailberichten in huisstijl aan te maken.

De DocumentGenerator zorgt dat DigiOffice al uw facturen, offertes en orderbevestigingen uit het ERP-pakket vanzelf van de juiste huisstijl voorziet, opslaat en verzendt. Met de registratie in DigiOffice zijn documenten tevens eenvoudig te koppelen aan projecten, dossiers en werkstromen. De beveiliging is rolgebonden ingeregeld. Ook het onderhoud op het document is vastgelegd.

 

De aansturing van DigiOffice vanuit de andere applicatie verloopt via een webservice waarin beide pakketten communiceren via XML-berichten.

De gegevens die in het XML-bestand zijn opgegeven, zoals project en/of relatie, document-acties en inhoudelijke documentinformatie, gebruikt de webservice om met behulp van tekstblokken het document samen te stellen. In DigiOffice is de lay-out van bijvoorbeeld offerte, e-mail of orderbevestiging vastgelegd. Ook deze informatie roept het andere pakket aan. Uiteindelijk genereert u de documenten in Word of Outlook (of in DigiOffice Huisstijl varianten) en registreert u ze in het document management.

DigiOffice en ERP

De toegevoegde waarde van DigiOffice in combinatie met ERP is glashelder: de document lifecycle is geborgd en gelogd in het document management. Bevoegden raadplegen op een centrale plek moeiteloos alle documentatie,

e-mailarchivering is ingesteld en de opbouw van complete dossiers is geregeld.

 

Versiebeheer

Van één document kunnen meerdere versies (concept en definitief) ontstaan. DigiOffice houdt met versiebeheer de verschillende versies voor u bij. Daardoor kunt u altijd terugvallen op een vorige versie. Het gebruik van versiebeheer is per documentsoort in te stellen.

 

Inrichting DocumentGenerator

De documentsoorten, de bijbehorende tekstblokken, wenselijke correspondentietalen (zoals Nederlands, Engels of bijvoorbeeld Duits) en de lay-out van de huisstijl bepaalt u samen met een consultant van IDB Groep, die het vervolgens voor uw bedrijf inricht.

Klanten die op ons vertrouwen:

 

Home

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement