Archief digitaliseren

Volledig uw archief digitaliseren en

daarna zelfstandig beheren

DigiOffice stelt u in staat uw volledige archief te digitaliseren. Alle meters aan fysieke dossiers, documenten en correspondentie brengt u hiermee terug tot een uitstekend te gebruiken centraal digitaal archief. Strenge beveiligings-niveaus bewaken de informatie en na aanleg van het digitale archief kunt u deze zelfstandig beheren - zonder tussenkomst van derden.

 

Aanleg digitaal archief

Bij het digitaliseren van het archief wordt alles ingescand en automatisch opgeslagen in DigiOffice. Toepassing van OCR (volledige tekstherkenning), XML-opbouw en beveiliging aan de hand van meta data tijdens dit proces garanderen een werkbaar digitaal archief. DigiOffice geeft ingescande informatie direct de afgesproken bewaar- en vernietigingstermijn mee.

 

Zoeken en vinden

Alle documenten zijn in het digitale archief te koppelen aan relaties, personen, projecten en dossiers. Dit om de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid te waarborgen. De krachtige zoekfunctie en full tekst search in DigiOffice zorgen voor gestructureerde overzichten. Documenten zijn direct als PDF-preview in te zien. Medewerkers kunnen daarnaast extra labels en kenmerken toekennen om de vindbaarheid te verhogen.

Eigen beheer

Het digitale archief in DigiOffice kunt u zelf beheren. Ingestelde werkstromen zorgen ervoor dat medewerkers archiveringsprocessen automatisch kunnen uitvoeren. Dit alles op uw eigen locatie en volledig in eigen beheer.

Dat geldt ook voor het toevoegen van nieuwe toekomstige documenten zoals tekeningen, correspondentie, e-mails, dossiers, PDF´s en het aanmaken van dossiers en projecten.

 

Beveiliging

Uw digitale archief is in DigiOffice streng beveiligd. U bepaalt wie bij welke informatie mag en DigiOffice regelt deze bevoegdheden automatisch in. Zo is vertrouwelijke informatie bijvoorbeeld alleen toegankelijk voor directieleden, personeelszaken of de financiële administratie terwijl andere documenten door iedere medewerker zijn te raadplegen

Alle informatie in één systeem

Ontdek de DigiOffice mogelijkheden voor uw organisatie

Workflow

management

workflowmanagement met document management software

Lees meer

Versiebeheer

documenten

versiebeheer met DigiOffice DMS

Lees meer

Zoeken en vinden

eenvoudig zoeken met documentbeheer software

Lees meer

Retentie

management

retentiemanagement met documentmanagementsysteem

Lees meer

Beveiliging

informatie

documenten uitstekend beveiligd met dms software DigiOffice

Lees meer

Opslag

documenten

automatisch opslaan documenten met Digioffice document management

Lees meer

DigiOffice Extranet

DigiOffice Extranet veilig extren documenten beheren

Lees meer

Relatie

beheer CRM

waarom relatiebehheer in DigiOffice DMS

Lees meer

Document

beheer DMS

documenten beheren in een DMS

Lees meer

Document creatie

documentcreatie binnen DMS systeem

Lees meer

meer informatie DigiOffcie document management
meer informatie DigiOffcie document management