Nieuwsberichten

ADS Groep

Nijhuis Bouw ondersteunt bouwproces digitaal met DigiOffice

ADS Groep optimaliseert bedrijfsprocessen met DigiOffice

ADS Groep uit Goor zocht een platform om bedrijfsprocessen praktisch, efficiënt en digitaal te optimaliseren en te ondersteunen. Een veranderende werkwijze en een nieuwe benadering vanuit de markt vormden hiervoor de aanleiding.

 

Ron aan de Stegge, financieel directeur van ADS Groep: “Onze wens om de samenwerking tussen onze klanten, projectteams, partners en onze medewerkers efficiënter en transparanter te laten verlopen sloot niet meer goed aan op de gebruikte, inmiddels verouderde softwarepakketten. Daarom is, na een selectietraject, DigiOffice als nieuwe applicatie aangeschaft. DigiOffice is straks ons nieuwe ADS Samenwerkingsplatform: praktisch, efficiënt en ondersteunend aan de bedrijfsprocessen.”

 

Het platform zorgt voor onder andere de centrale opslag van documenten zoals offertes, calculaties, e-mails, contracten, tekeningen, planningen en certificaten. Alle documenten die bij een project horen, zet DigiOffice uniek, eenmalig en goed beveiligd weg en zijn goed en gemakkelijk terug te vinden. “Het delen van documenten is dan eenvoudig, goedkeuringsprocessen verlopen digitaal en ook de factuurstromen worden digitaal afgehandeld. Digitaal samenwerken wordt op de juiste manier in de praktijk gebracht,” aldus Ron Aan de Stegge.

 

Transparant, gemakkelijker en beter samenwerken

Petra Langedijk, business consultant DigiOffice: “ADS Groep zet de volgende DigiOffice modules in: document management systeem (DMS), Inkoop & Tendermanagement, customer relationship systeem (CRM) , de documentcreatie in huisstijl (DigiOffice Huisstijl), Werkstromen, Verzendmodellen en Extranet in. Met de komst van DigiOffice als samenwerkings-platform is onder andere het vele interne e-mailverkeer verleden tijd. De inzet van Extranet maakt efficiënter (samen) werken door de hele bouwketen heen mogelijk. Het gebruik van de Inkoop & Tendermanagement-module van DigiOffice biedt beter zicht op gemaakte afspraken en bestaande connecties.”

 

Bernand Lusseveld, projectleider bij ADS Groep vult aan: “De digitalisering in de bouw zet ongetwijfeld door. Je wilt immers de klant op juiste wijze bedienen maar tegelijkertijd ook gezonde marges. De hoeveelheid informatie en de snelheid van het delen van informatie nemen, zoals bij een ieder in de bouwwereld bekend, enorm toe. Wij zijn de samenwerking met DigiOffice aan gegaan en hebben bewust gekozen voor DigiOffice als partner. Door de aanschaf van een breed scala aan modules laten wij zien dat we geloven in een digitale wereld. Echter het implementeren van een papieren proces naar een digitaal proces vergt tijd en gaat verder dan alleen de aanschaf van de software. Erwin Claessens en Petra Langedijk van DigiOffice ondersteunen en adviseren ons hierin. De voordelen van een digitale werkomgeving zijn overduidelijk, dus wij gaan door. Op deze manier kunnen wij onze werkwijze meten en verbeteren. Ons ADS Samenwerkingsplatform staat straks centraal, is ondersteunend aan hoe wij willen werken, en zo zijn wij altijd in staat om te werken met accurate en actuele informatie in elke fase van een bouwproject van ontwerp tot beheer.”

Over ADS Groep

ADS Groep is ontstaan uit Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw en bouwt en verzorgt het beheer & onderhoud van maatschappelijk vastgoed en technische installaties ten behoeve van drinkwater, afvalwater en slib in de publieke sector. ADS Groep wendt als no-nonsense ‘maakpartij’ haar kennis en ervaring aan voor opdrachtgevers en ketenpartners in het openbaar bestuur, zorg, onderwijs en de drink- en afvalwatersector. Naast de kostenefficiënte uitvoering van projecten en onderhoud ontstaat steeds vaker de vraag naar gebundelde kennis, systeemintegratie, innovatieve concepten en intensieve samenwerkingsvormen. ADS Groep geeft daar invulling aan met drie klantgerichte afdelingen; Bouw, Water en Toelevering. Klantgericht èn maatschappelijk bewust. Het werken met drie marktgerichte afdelingen stelt ADS Groep in staat om, pragmatisch en flexibel, hoogwaardige projecten te realiseren en renovatie en beheer & onderhoud te plegen. Bovendien zijn wij toeleverancier van prefab- en maatwerkcomponenten en constructies. Tevreden opdrachtgevers, medewerkers en ketenpartners vormen het solide fundament als ‘maakpartij’ voor de verdere uitbouw van onze talenten, kennis, kunde en samenwerking. Dit alles om aan de wensen van onze opdrachtgevers te voldoen.

 

www.adsgroep.nl

 

 

Nijhuis Bouw gaat het Trento bouwproces  digitaal ondersteunen met DigiOffice

 

Home

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement